Gravid jakke/bærejakke

Wombat Numbat GO Sommerjakke/høstjakke til gravid
Gravid jakke som kan brukes på hele fire måter. Kjøp den tidlig i graviditeten og bruk den som en vanlig jakke. Når magen begynner å vokse setter du inn ett midtstykke for å utvide jakken. Du bruker glidelås, det er enkelt og du kan ikke gjøre feil.

Bruke mammajakke etter fødsel

Gravidjakke mammajakke
Kjøp gravid jakke

Etter fødsel kan du bruke midtstykket for å beskytte barnet som du bærer i bæresele, foran eller og etter hvert bak, mot regn og vind. Og om du er gravid og samtidig har en baby så kan du kjøpe ett ekstra midtstykke og faktisk bære babyen beskyttet på ryggen samtidig som jakken fungerer som en gravidjakke. Nå har jeg riktignok ikke sett det ekstra midtstykket i norske nettbutikker. Men dersom det er aktuelt kan du prøve å spørre der du kjøper gravid jakken.

Du får Wombat Numbat GO i fem farger: svart, gul, blå, mint eller lilla.

Størrelser fra small til xxl. Er du usikker på størrelse så har produsenten laget en tabell med 5 «målepunkter» slik at du kan måle en jakke som du har som passer slik at du får riktig størrelse. Tabellen finner du nederst her Husk at du skal ikke måle «rundt» når du måler. Målet er f.eks. fra skulderblad til skulderblad bak og ikke rundt skuldrene.
I teorien kan du også kjøpe jakken på denne siden, men de er ikke registrert i VOEC-ordningen («forenklet moms behandling») så det kan bli både dyrt og ta tid Så jeg vil heller anbefale en norsk nettbutikk som Jollyroom så både får du den innen rimelig tid og slipper uforutsatte kostnader.

Kan ellers nevne at mammajakken er vindtett og vannavstøtende og den er lett. Du kan dessuten pakke Wombat Numbat GO sammen til en liten veske om du blir overrasket av finværet når du er på tur.

Info om/kjøp Wombat Numbat GO mammajakke